به گزارش مشرق، رهبر معظم انقلاب اسلامی در نخستین دیدار رئیسجمهور و اعضای دولت سیزدهم، با تأکید بر لزوم استفاده کامل دولت از هر ساعت فرصت گذران خدمت به مردم، تمرکز دولت بر بازسازی «انقلابی، عقلانی و خردمندانه» در همه عرصههای مدیریتی کشور را ضروری خواندند.
ایشان با اشاره به اولویت مسائل اقتصادی، نکات و توصیههای مهمی را درباره «مردمی بودن»، «عدالتورزی»، «فسادستیزی»، «احیای امید و اعتماد مردم» و «انسجام و اقتدار و اشراف دولت» بیان کردند.
بیشتر بخوانید:
پاس گل اصلاحطلبان به حریف در دقیقه ۹۰
*نیم نگاهی به عملکرد دولت سیزدهم
دولت سیدابراهیم رئیسی همه توان و ظرفیت خود را از همان ابتدای شروع به کار، بسیج کرد تا بتواند ضمن پاسخ به منویات و خط مشی رهبر انقلاب در جهت احیای امید و فسادستیزی، اعتماد مردم را هم نسبت به نظام جذب کند.
* مقابله محکم با کرونا
در ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم مسئله اصلی کشور مسئله کرونا بود. در آن برهه تعداد فوتیها به ۷۰۹ نفر رسیده بود و رئیسی در همان ابتدا واردات واکسن را در اولویت پاستور قرار داد و شخصاً پیگیر واردات واکسن شد.
امروز پس از گذشت 2 سال از شیوع ویروس کرونا، تعداد تلفات این ویروس منحوس تک رقمی و در برخی روزها این رقم به صفر نیز رسیده است؛ مدیریت و مقابله دولت سیزدهم با ویروس کرونا، ایران را به یکی از کشورهای موفق در مهار این بیماری مسری تبدیل کرده است.
* فروش نفت و وصول درآمدهای حاصل از آن
وزارت نفت در دولت سیزدهم علیرغم تحریم های ظالمانه آمریکا و هم پیمانانش توانست توفیقات ارزشمندی را در فروش نفت و وصول درآمدهای حاصل از آن کسب کرد؛ دولت همزمان ضمن اقدامات دیپلماتیک، در جهت رفع و کم اثر کردن تحریمها از هیچ اقدامی دریغ نکرده و در این راستا اهتمام ویژه ای دارد.
* رفع نگرانیها در تامین کالاهای اساسی
تأمین کالاهای اساسی و میزان استاندارد آن در انبارهای کشور از دیگر مصائب جا مانده از دولت قبل بود. در اوایل شروع به کار دولت سیزدهم در انبارها یک سوم استاندارد معین کالای اساسی وجود داشت که در این رابطه برخی از مسئولین هشدارهایی درباره عدم تأمین برخی کالاهای اساسی میدادند.
دولت سیزدهم در جهت تامین کالاهای اساسی و رفع نگرانی های موجود از کمبود این کالاها برنامه ریزی دقیقی داشت و توانست این مسئله را مدیریت کند تا بازار مصرف با التهاب مواجه نشود.
* توسعه روابط تجاری و استفاده از ظرفیتهای منطقه ای
فعال سازی و احیای روابط تجاری با کشورهای غرب آسیا به ویژه کشورهای همسایه نیز در دولت سیدابراهیم رئیسی به صورت جدی دنبال شد. اساس سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران توسعه روابط عادلانه با کشورهای مختلف در چارچوب تامین منافع ملت و مردم است.
بر اساس این گزارش چند نمونه از دستاوردهای دولت آیت الله رئیسی نیز به صورت تیتر وار به شرح ذیل عنوان شده است:
. عضویت جمهوری اسلامی در سازمان همکاری شانگهای و حضور فعال در سازمان همکاری اکو و مجمع صادرکنندگان گاز
. آزادسازی سواحل به نفع مردم
. قرارداد سوآپ گازی بین ایران، ترکمنستان و آذربایجان
. انعقاد قارادادهای نفتی برای توسعه میادین نفت و گاز به ارزش بیش از ۱۱ میلیارد دلار
. پرتاب و قرار گرفتن موفق اولین ماهواره سنجشی (نور ۲) در مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین
. دریافت بدهی ۵۳۰ میلیون دلاری از انگلیس پس از ۴۰ سال
* تکنیک تصویرسازی اصلاحطلبان
تصویرسازی اصلاح طلبان با هدف تنویر افکار عمومی و وارونه نمایی اقدامات و گامهای مثبت دولت در عرصه های مختلف از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم بر کسی پوشیده نیست.
با نگاه به مواضع، بیانیه ها، یادداشتها و همچنین حملات توییتری جریان اصلاحات که بیشتر با اغراض سیاسی و بر اساس منافع حزبی علیه دولت رئیسی صورت می گیرد، به نظر می رسد که این جریان سیاسی خاص کشور، پس از 8 سال ناکامی و از دست دادن سرمایه اجتماعی امروز با تکنیک تصویرسازی تلاش دارند با سیاه نمایی وضعیت فعلی کشور که خود از عاملان و بانیان آن هستند، به جامعه حس ناامیدی القا کنند.
اینطور که از بیانیهها و یادداشتها و نامهپراکنیهای اصلاحطلبان علیه دولت رئیسی و درباره وضعیت جامعه پیداست، بهنظر میرسد اتاق جنگ روانی اصلاحات کار ویژه خود را تصویرسازی در افکارعمومی با محوریت به بنبست رسیدن و انسداد در کشور قرار داده است.
این وارونه نمایی و تصویرسازی، به دور از واقعیت بوده که با هدف ایجاد فشار به دولت سیزدهم برای عقبنشینی در مقابل زیاده خواهیهای طرف غربی در مذاکرات دنبال میشود.